DSC 5203 2

Publik skrinning i ishallen

Tiderna är:
- torsdagar kl 16-17:30, med klubba. Sista gången 10.3.
- fredagar kl 15:30-17:30, utan klubba. Sista gången 11.3.

De publika turerna är gratis.

Gå till fliken "Händer i hallen" så kan du se när det är matcher och andra publikevenemang i ishallen.


Under säsongen 2014-15 användes hallen flitigt: hallen hade mer än 40000 skridskobesök, drifttimmarna var över 1700, en ökning på 23% från föregående säsong. Av timmarna användes drygt 200h av skolor och dagisar och knappt 100 h var publika skrinnturer, sponsrade av staden. Vi tackar alla som har besökt oss och understött oss och önskar er välkomna igen denna säsong.

Vill du boka en enskild tid för ditt gäng eller en födelsedagsfest? Det är lätt, skicka en förfrågan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du kan också skicka fri feedback. Berätta oss, hur vi kunde vara ännu bättre


Vi ses på isen!


Testa på något nytt i år, fira födelsedagen på is!

I ishallen kan ni skrinna, leka på isen och äta födelsedagstårtan i vårt rymliga kafe. De tidigare kalasen har lyckats bra och vi vill gärna erbjuda fler chansen till ett annorlunda kalas!

Under fliken istider ser ni vilka tider som är tillgänliga för nästa månad och ni kan gärna ringa eller maila vår kontaktperson för att se vilka tider på ert datum som är lediga.

Raaseporin messut 2


Har du ett gäng som vill spela hockey, rinkbandy, teamåka eller bara skrinna? Boka en egen tid åt er!
Ni behöver inte reservera för hela säsongen, ni kan också reservera några turer och prova hur det smakar.

Turerna är i allmänhet 1,5h men vi kan vid behov också sälja 1h turer. Klicka in på fliken "Istider" och gör din reservation.

Istiden kostar 93 €/h för vardagar före kl 16 och 140 €/h för kvällar efter 16 och lördag/söndag och helgdagar. Priserna inkluderar moms.

Här kan du läsa reglerna för ishallen.