DSC 5203-2

Jäähallin toiminta pyörii täysillä. "Jäävuorot" aukeaman varauskalenterista löydät ajat jolloin hallissa tapahtuu. Sieltä löydät myös vapaat, porukallesi varattavissa olevat ajat.

Kauden yleisövuorot:
- torstaisin klo 16:00-17:30 mailan kanssa 
- perjantaisin
klo 15:30-17:30 ilman mailaa

Hiihtolomalla meillä on ylimääräisiä yleisövuoroja:
- maanantaina 20.2 klo 15:30-17:00 mailan kanssa
- lauantaina 25.2 klo 12-14 ilman mailaa

Katso sivulta "Hallissa tapahtuu" mitä otteluja ja muita yleisötapahtumia jähallissa järjestetään.

Kaudella 2015-16 jäätunteja käytettiin yli 1800, joista vajaat 200 oli koulujen ja päiväkotien käytössä. Lisäksi yleisöluisteluun tarjottiin vajaa 100 tuntia kaupungin toimesta. Kiitämme vielä kaikkia kävijöitä ja tukijoitamme viime kaudesta ja toivotamme teidät jälleen tervetulleiksi jäälle tällä kaudella.

Haluatko varata oman vakio- tai irtovuoron? Se käy helposti tällä lomakkeella, saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi.

Voit lähettää meille myös vapaata palautetta. Kerro meille, miten voimme toimia vieläkin paremmin

Nähdään jäällä!


Kokeile jotain uutta tänä vuonna, juhli syntymäpäivääsi jäällä!

Jäähallissa voitte luistella, pelata ja syödä kakkua tilavassa kahvilassa.

Hallissa on jo vietetty useita syntymäpäiväjuhlia, jotka ovat menneet oikein hyvin. Haluamme tarjota myös kaikille muille mahdollisuuden erilaiseen juhlaan!

"Jäävuorot"-sivulta näet seuraavan kuukauden vapaat ajat, soita tai laita viesti yhteyshenkilöllemme ja kysele sinulle sopivista vapaista vuoroista.

Raaseporin messut 2


Hallia, n. 2000 m2 kaukaloineen, voi hyödyntää myös muissa isoa katettua tilaa vaativissa tilanteissa – esimerkiksi näyttelyissä, tapahtumissa tai konserteissa.

Hallissa on jää elokuun puolivälistä noin toukokuun puoliväliin, jonka jälkeen koko jääalue voi toimia tapahtumakäytössä. Hallissa onkin järjestytty jo useampi messuja sekä muita suurempia yleisötapahtumia.