DSC 5203-2

Jäähallin kausi pyörii normaalisti. Voit varata aikoja menemällä sivulle "Jäävuorot".
Ensi kauden vakiovuoroja voit hakea osoittesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 31.3 mennessä. Hinnat ovat säilyneet ennallaan: 98 €/h arkipäivisin klo 16 saakka, 143 €/h iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä. 
Yleisöluistelut jatkuvat kuten aikaisemminkin: torstaisin klo 16-17:30 mailan kanssa (22.3 viimeisen kerran), perjantaisin 15:30-17:30 ilman mailaa (23.3 viimeisen kerran).


"Jäävuorot" aukeaman varauskalenterista löydät ajat jolloin hallissa tapahtuu. Sieltä löydät myös vapaat, porukallesi varattavissa olevat ajat.

Kaudella 2016-17 jäätunteja käytettiin jälleen yli 1800, joista vajaat 200 oli koulujen ja päiväkotien käytössä. Lisäksi yleisöluisteluun tarjottiin runsaat 80 tuntia kaupungin toimesta. Kiitämme kaikkia kävijöitä ja tukijoitamme menneestä kaudesta ja toivotamme teidät jälleen tervetulleiksi jäälle ensi kaudella.

Haluatko varata oman vakio- tai irtovuoron? Se käy helposti tällä lomakkeella, saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi.

Voit lähettää meille myös vapaata palautetta. Kerro meille, miten voimme toimia vieläkin paremmin

Nähdään jäällä!


Kokeile jotain uutta tänä vuonna, juhli syntymäpäivääsi jäällä!

Jäähallissa voitte luistella, pelata ja syödä kakkua tilavassa kahvilassa.

Hallissa on jo vietetty useita syntymäpäiväjuhlia, jotka ovat menneet oikein hyvin. Haluamme tarjota myös kaikille muille mahdollisuuden erilaiseen juhlaan!

"Jäävuorot"-sivulta näet seuraavan kuukauden vapaat ajat, soita tai laita viesti yhteyshenkilöllemme ja kysele sinulle sopivista vapaista vuoroista.

Raaseporin messut 2


Hallia, n. 2000 m2 kaukaloineen, voi hyödyntää myös muissa isoa katettua tilaa vaativissa tilanteissa – esimerkiksi näyttelyissä, tapahtumissa tai konserteissa.

Hallissa on jää elokuun puolivälistä noin toukokuun puoliväliin, jonka jälkeen koko jääalue voi toimia tapahtumakäytössä. Hallissa onkin järjestytty jo useampi messuja sekä muita suurempia yleisötapahtumia.