DSC 5203-2

Jäähalli avaa ovensa ja vakiovuorot alkavat jälleen 14.8. Yleisöluistelut alkavat lokakuun toisella puoliskolla, tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Jäävuorojen hinnat säilyvät ennallaan.

"Jäävuorot" aukeaman varauskalenterista löydät ajat jolloin hallissa tapahtuu. Sieltä löydät myös vapaat, porukallesi varattavissa olevat ajat.

Lauantaina 19.8 klo 10-13 järjestämme hallissa kauden avajaistapahtuman kaikille ystävillemme yhdessä Ice Teamin kanssa. Silloin pääsette uudelle jäälle luistelemaan (klo 10-12). Vaihtopörsissä voitte vaihtaa kesän aikana pieneksi jääneet urheiluvarusteet suurempiin ja sopivimpiin (Huom: ei koske ainoastaan jääurheiluvarusteita!). Ohjelmassa myös kilpailuja ja arpajaiset ym. Lisätietoja löydät facebook-sivuiltamme.


Katso sivulta "Hallissa tapahtuu" mitä otteluja ja muita yleisötapahtumia jähallissa järjestetään. (Päivitetään ensi kauden osalta kun otteluohjelmat yms valmistuvat)

Kaudella 2016-17 jäätunteja käytettiin jälleen yli 1800, joista vajaat 200 oli koulujen ja päiväkotien käytössä. Lisäksi yleisöluisteluun tarjottiin runsaat 80 tuntia kaupungin toimesta. Kiitämme kaikkia kävijöitä ja tukijoitamme menneestä kaudesta ja toivotamme teidät jälleen tervetulleiksi jäälle ensi kaudella.

Haluatko varata oman vakio- tai irtovuoron? Se käy helposti tällä lomakkeella, saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi.

Voit lähettää meille myös vapaata palautetta. Kerro meille, miten voimme toimia vieläkin paremmin

Nähdään jäällä!


Kokeile jotain uutta tänä vuonna, juhli syntymäpäivääsi jäällä!

Jäähallissa voitte luistella, pelata ja syödä kakkua tilavassa kahvilassa.

Hallissa on jo vietetty useita syntymäpäiväjuhlia, jotka ovat menneet oikein hyvin. Haluamme tarjota myös kaikille muille mahdollisuuden erilaiseen juhlaan!

"Jäävuorot"-sivulta näet seuraavan kuukauden vapaat ajat, soita tai laita viesti yhteyshenkilöllemme ja kysele sinulle sopivista vapaista vuoroista.

Raaseporin messut 2


Hallia, n. 2000 m2 kaukaloineen, voi hyödyntää myös muissa isoa katettua tilaa vaativissa tilanteissa – esimerkiksi näyttelyissä, tapahtumissa tai konserteissa.

Hallissa on jää elokuun puolivälistä noin toukokuun puoliväliin, jonka jälkeen koko jääalue voi toimia tapahtumakäytössä. Hallissa onkin järjestytty jo useampi messuja sekä muita suurempia yleisötapahtumia.